Næring

Næring

Hvorfor velge Belsvik Elektro?


Settefisk og oppdrettsnæring har vært, og er blant våre viktigste og største kunder . I 2013 fikk vi tildelt oppdraget med alle de elektriske arbeidene ved byggingen av verdens største settefiskanlegg, for Lerøy Midt som ligger i Belsvika., ca 20km. fra Kyrksæterøra sentrum.

Dette var en jobb hvor vi ble satt skikkelig på prøve, og vi vant oppdraget i konkurranse mot flere store elektrobedrifter. Vi har også fått meget gode tilbakemeldinger fra driftsleder Erik Daaland i Lerøy Midt etter at oppdraget var ferdigstilt, hvor han gav Belsvik Elektro «terningkast 6», og utalte følgende:

“Fortrinnet til Belsvik er kompetanse og erfaring innen denne type industri, geografisk nærhet, og et godt kundeforhold gjennom mange år. Med andre ord en løsningsorientert leverandør.”

Vi har lang erfaring

Du kan trygt la oss gjøre jobben

Våre montører og teknikere har lang og bred erfaring innenfor faget, med allsidig kompetanse, og vi har alle godkjenninger som kreves for å utføre krevende oppgaver. Bedriften har bl.a. EKOM autorisasjon, og kan derfor utføre prosjektering og oppdrag innen datanettverk, og levere tjenester både til næringsbedrifter og det offentlige.

På våre faste oppdrag for Wacker Holla har vi bruk for vår brede kompetanse, fra mekaniske arbeider, kraft-elektro, tavlearbeider, fiberkabling, og ikke minst dokumentasjon. Disse ble også nødvendig på våre arbeider på Ovn 8 i 2019.

Prosjektet besto blant annet av byggestrøm, oppsett av 5 store hovedskap med 250A tilførsel til hver og 20 underfordelinger på 63A, montering av lysarmaturer, stikk, nødlys, branndetektorer og aspirasjon, kabelbru og kabelkanaler i det nye ovnsbygget. Jobben besto også av høyspentarbeider, og automasjon i forbindelse med sjøvannsstasjon og filter.

Firmaet har også sentral godkjenning, godkjenning for el-kontroll bolig, næring og landbruk. Termografering har også blitt et viktig supplement til feilsøking og dokumentasjon. Mange av våre bedriftskunder trenger også hjelp i kjøle/varmeanlegg, og Belsvik Elektro har også kjølemontør med de nødvendige sertifikater.