Hva er KNX?

KNX er teknologi som kontrollerer automatiseringen av integrerte funksjoner i bolig-, nærings- eller industribygg.

KNX er den eneste åpne standard for bolig- og bygningskontroll og er i samsvar med europeisk standard for styringssystemer, noe som betyr at du kan kombinere produkter fra ulike leverandører i samme installasjon, og konfigurere disse til å snakke sammen. KNX-enheter kan håndtere belysning, persienner, HVAC, sikkerhetssystemer, energistyring, multimedia, hvitevarer, skjermer og mye mer.

 

knx smart bygg automasjon

Styr «alt»

Utvalget basert på KNX-protokollen er omfattende, og består av en rekke produkter innen varme, belysning, solskjerming, ventilasjon, adgangskontroll med mer. Alle produktene, kombinert med et bredt utvalg sensorer gjør det mulig å automatisere «hele» bygningen basert på en rekke triggere.

Med KNX smarthusløsning kan alle elektriske punkter i bygget styres sentralt, samt via app.

Interior of stylish open space office with white and blue walls, white tiled floor and rows of computer tables. 3d rendering

Hvordan er KNX energieffektiv?

KNX-systemer for smarte hjem og bygninger gir bedre kontroll over energibruken, og ved å overvåke og justere driftsinnstillingene for enhver enhet som er koblet til KNX-systemet kan du reduserer energikostnadene i bygget betydelig.

Vi hjelper deg med byggautomasjon

Vi hjelper deg gjerne med installasjon og tilpasning av KNX byggautomasjon til dine behov.